Selecteer een pagina

Joseph

In mijn aanwezigheid

JE LICHTKRACHT ERVAREN

 
 
Ik ben Joseph.

Mijn passies zijn aanraken en natuurlijke geneeswijzen. Aspecten die ik ervaar als bijdragen aan een hogere levenskwaliteit.

Ik maak graag contact met mensen via mijn handen. Ik geniet ervan als mensen ontspannen, zich openen, en zichtbaar en voelbaar worden in mijn aanwezigheid. Als mensen gaan stralen en hun ogen licht geven. Als ik mensen ontmoet in wie ze werkelijk zijn, naakt en puur. Ik voel dan dat de levenskracht weer gaat stromen in hun lichaam, waardoor ik hen kan voelen door hun hele lichaam heen. Ik voel hoe ze aangeraakt worden in hun cellen en DNA, en ervaar de verandering die in de diepte plaatsvindt. Er komt een enorme lichtkracht vrij.

Verder werk ik met natuurlijke geneeswijzen, met name voeding. Mijn belangstelling gaat hierbij vooral uit naar wat tegenwoordig ‘superfoods’ genoemd wordt. Het is vooral de levenskracht en rijkdom aan voedingsstoffen die mij in oervoeding fascineert. Datgene wat de cellen voedt en de lichtkracht van de cellen activeert. Ik voel en zie wat dit op celniveau in je lichaam doet. Ik word enthousiast als ik mijn dieptekennis over gezondheid en voeding kan overdragen.

De kern van mijn praktijk is dat ik jou wil bekrachtigen in je levenskracht en je lichtkracht. Je laten ervaren wie je in essentie bent.

Mensen die een sessie van mij hebben ontvangen, delen met mij dat ze zich diep aangeraakt voelen in hun wezenskern. Dat ze openen in lagen die ze niet van zichzelf kennen. Dat ze vertrouwen ervaren en zich geborgen voelen in mijn aanwezigheid. In deze geborgenheid en bedding vindt er diepe ontspanning plaats. Een gevoel van thuiskomen in je lichaam en in je essentie.

Ik kijk er naar uit je te ontmoeten. Wil je nog meer over mij weten, dan kun je mij ook volgen via mijn Facebookpagina. Hier verzamel ik wat mij inspireert en wat ik ervaar en zie als bijdragend aan een nieuwe werkelijkheid. Een werkelijkheid waarin het hoogste potentieel van het mens-zijn tot leven komt.

“Joseph is warm, vriendelijk en liefdevol diep menselijk aanwezig bij alles dat in de mensen die hij treft speelt en bestaat. In dat milde meesterschap maak je van nature intiem contact met jezelf en wie je echt bent.”

Chris Pouw

MIJN ACHTERGROND

 
 

Ik ben geboren op 22-11-1959 in Heerlen. Al vroeg in dit leven maakte ik verbinding met allerlei vormen van heling en natuurgeneeswijzen. Mijn eerste inwijding kreeg ik toen ik 16 jaar was. Ik begon toen te werken in de kruidentuin van een oud antroposofisch kruidenvrouwtje, Amma genaamd. Je zou kunnen zeggen een moderne heks. Als vergoeding mocht ik dan verse kruiden uit haar tuin meenemen naar huis en bracht ze voor mij mijn eerste tincturenset mee uit Engeland (de Bach® remedies). Hier begon ik mee te werken en deze ook zelf te gebruiken. Mijn hele keuken stond inmiddels vol met kruidenpotjes terwijl mijn koelkast gevuld was met allerlei elixers. De alchemist in mij was geboren. Bij Amma volgde ik ook mijn eerste cursussen in natuurgeneeswijzen en massage (o.a. metamorfose massage en voetreflexologie). Dit was mijn initiatie in lichaamswerk.

Op latere leeftijd kwam ik zo in contact met wat diep lichaamswerk genoemd wordt. Ik deed opleidingen in Postural Integration®, Energetic Integration® en Rebalancing®. Een goede vriendin van mij bracht mij ook op het idee om een vakopleiding tot drogist te volgen, die ik in 1997 afrondde. Tegelijkertijd deed ik een hbo-opleiding in orthomoleculaire geneeskunde c.q. voedingsleer. Met deze achtergrond heb ik 10 jaar in een grote natuurwinkel gewerkt als orthomoleculair drogist. Hiernaast runde ik mijn eigen praktijk onder de naam De Al-Chemist; een combinatie van diep lichaamswerk en massage.

Om mijzelf dieper te leren kennen in essentie en om mijn eigenheid te ontdekken, heb ik diverse meditatiescholen en opleidingen in persoonlijke ontwikkeling gevolgd. Bij de Osho mysterieschool heb ik geleerd wat meditatie is en wat ware vreugde is. Daarna heb ik mijn liefde voor waarheid ontdekt bij de Ridhwan mysterieschool. Ik wilde daarnaast nog graag meer leren over andere dimensies. Zo ben ik bij het Elohim Centre terechtgekomen, waar ik ben geopend in mijn lichtkrachten en multidimensionaliteit. De afgelopen jaren heb ik in Het Huis van Licht geleerd en ervaren hoe spiritualiteit in het dagelijks leven werkt (Levend Meesterschap™) en hoe het is om in intimiteit te leven.

Alle ervaringen uit dit leven en vorige levens integreer ik nu in mijn praktijk De Al-Chemist.