Selecteer een pagina

Sessies

De alchemie van aanraking

VOEL WIE JE BENT

 
 
Door liefdevolle aanraking gebeurt er iets in je lichaam. Je huid reageert. Je cellen komen tot leven. Je wordt je bewust van delen die voorheen onbewust waren. Plekken in je lichaam die eerst “verdoofd” waren, worden wakker. Je gaat pijnplekken ervaren die je eerder niet had opgemerkt. Je merkt ook dat aanraking plezierig kan zijn, ja zelfs extatisch. Er komen endorfines, hormoonstofjes die zorgen voor een gelukzalig gevoel, vrij. Je ontspant en je lichaam opent zich verder. Er ontstaat vertrouwen. Je voelt je geborgen in en door jezelf heen. Je maakt contact met diepere lagen en ontmoet jezelf daar, in die diepte. Energie die opgeslagen is in fysieke, emotionele en mentale verkramping komt vrij. Je levensenergie gaat weer stromen. Je voelt je bevrijd en verlost. Je komt thuis in jezelf en in je lichaam. Je voelt wie je bent, en ervaart wat ware vreugde en vervulling is.

Voor elk type sessie kun je kiezen voor een duur van 60 minuten (€85) of 90 minuten (€110).
Essentie coaching en voedingsconsult kunnen ook via Skype gegeven worden.

REBALANCING | BOEK EEN SESSIE

Rebalancing lichaamswerk benadert de mens op een holistische manier. Uitgangspunt is dat de mens in essentie één is met alles wat is. Een diepgaand bewustzijn daarvan leidt tot inzicht, vrijheid en creativiteit. Door middel van o.a. diepe aanraking, diepe weefselmassage en gewrichtsontspanning maak je contact met zowel je fysieke, emotionele, mentale als spirituele lichaam. Je wordt aangeraakt in alles wat je bent en je ontspant tot in je kern. Je ervaart jezelf als de bron en je opent in een nieuwe werkelijkheid. Je weet en voelt wie je in essentie bent. Je belichaamt jouw waarheid en realiteit. Je voelt je vervuld en je leven wordt lichtvoetiger, intenser en authentieker.

ESSENTIE MASSAGE | BOEK EEN SESSIE

Door middel van liefdevolle fysieke en energetische aanraking ga jij voelen wie je in essentie bent. Je maakt verbinding met je eigenheid en ware zelf. De oorspronkelijke staat van zijn die je belichaamde bij je geboorte. Je boeddha natuur voorbij je aangeleerde gedrag en conditionering. De ruimte waar je je vrij voelt en vrij bent. Je maakt tijdens een sessie bewust contact met deze kwaliteit en leert deze gaandeweg te belichamen.

ESSENTIE COACHING | BOEK EEN SESSIE

In een persoonlijk ontmoeting word je gespiegeld in je essentie en eigenheid. Je ware zelf voorbij je aangeleerd gedrag en conditionering. Het oorspronkelijke gezicht dat je had tijdens je geboorte. Puur, integer en onschuldig. Je gaat jezelf weer zien en voelen in wie je werkelijk bent, en leert te leven vanuit deze staat van zijn. Datgene wat niet eigen is, wordt ontmaskerd. Je durft weer in alle naaktheid te leven. Je bent zichtbaar en je straalt.

VOEDINGSCONSULT | BOEK EEN SESSIE

Orthomoleculaire voedingsleer is gebaseerd op de kennis van de werking van lichaamscellen en welke voedingsstoffen de cellen in optimale conditie houden. Ortho betekent juist of totaal, en moleculair betekent betreffende de moleculen. In een persoonlijk consult ontvang je informatie over hoe jij via jouw voedingspatroon je lichaamscellen in een optimale conditie kunt brengen en houden, waardoor je je gezond en vitaal gaat voelen. Een voedingssupplementenadvies is onderdeel van het consult.

Wil je graag advies of meer informatie over de verschillende soorten sessies?

“Joseph is uitzonderlijk goed in zijn vak en bovendien heel aardig en integer. Hij is niet alleen heel goed in het wegmasseren van blokkades in de spieren; door zijn kennis, toewijding en sensitiviteit raakt hij diepere lagen bij me aan waardoor de energie weer gaat stromen. Het effect daarvan is na afloop nog lang voelbaar. Niet alleen een weldaad voor het lichaam maar ook voor de geest.”

Anne-Marike Smit